Despre Lungu Sabin Marian

Experienta si competente

Lungu Sabin Marian


Ocupație: Colaborator, Administrator


Lungu Sabin este colaborator al S.C. Elsam Training & Consulting S.R.L. , specializat în proiecte educaționale și calificări profesionale. De-a lungul carierei sale, Sabin a acumulat o experiență vastă în domeniul tranzacționării cu mărfuri, acțiuni și valute, având statut profesional ca Trader în colaborare cu Admiral Markets.


În tranzacționarea valutară, el deține competențe profesionale extinse și are experiență în lucrul cu diverse aplicatii Software precum Refinitiv, Reuters Eikon, Saxo Bank, MetaTrader 4 și MetaTrader 5.

În plus față de experiența sa ca trader, Sabin a lucrat atât în piața financiară instituțională, cât și în cea privată, și deține multiple calificări, printre care:


A participat la numeroase cursuri de pregătire profesională în domeniul piețelor financiare și deține diverse certificări în training & management, printre care:


- Consultant Financiar in cadrul IBR;

- Dealer Interbancar FX (IBR);

- Certificat European Foundation in Banking de la EBTN, Bruxelles, Belgia;

- Formator, Analist Piețe de Capital - L S E în parteneriat cu IBR;

- Broker de Mărfuri la Bursa Română de Mărfuri;

- Analiză Financiară la Fair Place London și Institutul Bancar Roman;

- Decontări Externe la Libertas European Institute GmbH;


În timpul său în domeniul financiar, a dezvoltat o expertiză semnificativă în investigațiile financiare. Unul dintre interesele sale notabile se află în domeniul Intelligence, unde și-a îmbogățit cunoștințele în Business Intelligence Psychology.

image